photography by viktorbentley | 2016 © www.viktorbentley.comJe werk staat niet stil en elk moment telt.
Daarom wil je ook kunnen rekenen op een partner die altijd scherp staat om met je mee te werken en te denken. Zelfs tot op het allerlaatste moment vind je bij ons de “gepaste” oplossing voor je vraag. Zoek je nieuwe duurzame of op maat gemaakte kleding; moet er een kledingstuk gerepareerd worden of wil je een snelle levering uit onze grote standaardvoorraad: het kan allemaal eenvoudig en flexibel. Want met Van Enckevort Groothandel en HAVEP werk je nooit alleen.

logo HAVEP formeel

SUPER STERKE WERKKLEDING TEKST

 

 

 

Vanaf NU in de showrooms van Van Enckevort:
Voor jou is er de splinternieuwe Attitude collectie van HAVEP. Een breed kleding- assortiment samengesteld door een team van gespecialiseerde designers.

Zij lieten zich bij het ontwerpen van de kleding inspireren door werkomstandigheden én werkhoudingen in de praktijk, zoals jij die dagelijks ervaart. Hierna werden de items ontwikkeld en getest op sector en beroep zodat de afzonderlijke kledingstukken perfect aansluiten op jouw werksituatie. Alle items hebben custom made mogelijkheden waardoor de huisstijlelementen van jouw bedrijf goed zichtbaar zijn.

Super sterke werkkleding in de hoogste kwaliteit
Moderne en sportieve uitstraling
Unieke pasvorm door voorgevormde broekspijpen
In de praktijk getest
Custom made; uitvoerbaar in jouw bedrijfshuisstijl