knop kms systeem

 

 

 

 

 

 

Betiva Nederweert

Bezoekadres:
Pannenweg 333
6031 RK Nederweert
PlattegrondBetiva , Nederweert

Postadres:
Postbus 3042
5902 RA Venlo

Telefoon 0495 – 63 11 55
Fax 0495 – 62 51 81

E-mail info@betiva.nl

Betiva is uw partner voor bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Sinds de oprichting van Betiva in 1982 is er veel veranderd. Tegenwoordig speelt Corporate Identity een belangrijke rol bij de meeste organisaties. Betiva vervult daar voor veel klanten een belangrijke rol in. Niet voor niets is onze slogan “Protectie op maat!” al jaren een begrip.

Met eigen import van bedrijfskleding en veiligheidsschoenen, allen bekende A merken, beschermt Betiva uw werknemers op de werkvloer, geheel conform uw wensen. Volgens het “Protectie op maat!” concept past Betiva uw werknemers op de werkplek de juiste bedrijfskleding en veiligheidsschoenen aan. De maten van uw personeel worden geregistreerd en kunnen dus makkelijk bijbesteld worden.

In 2010 heeft Betiva de prestigieuze Corporate Fashion Award categorie Workwear gewonnen. Dit is de hoogste onderscheiding op het gebied van bedrijfskleding. Een vakkundige jury heeft de door ons ontworpen en geproduceerde kledinglijn voor Welzorg Nederland als beste en mooiste van Nederland beoordeeld.

Betiva is een onderdeel van de Van Enckevort Groep